Notícies

Trofeu Ciutat de Barcelona 2018

👤www.cursesorientacio.cat 🕔20/02/2018

Aquest 2018 el Trofeu Ciutat de Barcelona ha canviat de dates: en lloc de fer-ho al novembre s’ha celebrat al febrer, només tres mesos després de l’edició del 2017. A més estava precedit per una cursa vespertina al Bruc. Entre els participants, alguns excampions del món, i un nodrit grup de veterans dels països nòrdics.

Després de la cursa montserratina, una mitja distància amb un recorregut divertit i atractiu, l’organització havia de preparar per dissabte al matí un entretingut itinerari per la Muntanya Màgica.

Efectivament, tots els participants, de més de 28 països, es van citar a l’estadi Pau Negre per afrontar la primera jornada del Trofeu Ciutat de Barcelona. La sortida era espectacular: als jardins de la Fundació Miró. L’itinerari tenia dos mapes, un més urbà i ràpid, que enganyava als corredors, perquè després havien d’afrontar un segon mapa, amb una escala diferent i molt més exigent. El dia, tot i començar força clar, es va anar tapant, tot i que per la majoria de corredors nòrdics era un plaer poder córrer a Barcelona amb aquella temperatura al mes de febrer.

Diumenge, tercer dia de cursa i segon del Ciutat de Barcelona, la cursa era un esprint explosiu pel barri de la Ribera. Molts dels corredors participants van quedar encantats de poder fer un esprint pel laberint de carrerons de la Barcelona antiga.

A més de les curses clàssiques, dissabte a la tarda i dissabte al matí hi havia un miniesprint a l’institut Jaume Balmes: tres circuits divertits, ràpids i plens de paranys que van fer les delícies dels més de 130 orientadors que els van provar.

El Club d’Orientació Catalunya ens té acostumats a curses d’un nivell internacional que fan apujar el llistó de l’orientació a Catalunya.

www.cursesorientacio.cat