Notícies

C’est parti! El Badalona Orientació (BO) enceta la temporada de copa catalana a peu amb una gran Mitja Distància a Tiana (El maresme).

👤David Farell i Garrigós 🕔03/02/2015

Un cop acabada la recent cursa de diumenge 1 de febrer, he llegit una disculpa pública del BO referint-se a alguns entrebancs que van patir en el tema sportident/inscripcions. És un detall que s’agraeix, però jo crec que cal felicitar-los perquè, en general, fou una cursa molt ben organitzada, valorant-ne la feina de l’equip organitzador, el mapa de la Virreinaactualitzat, els traçats i l’ambient d’orientació que es respirava al CC.

La MD fou realment molt competida. El podi d’Homes Èlit el van formar Pau Llorens (35’), Pol Ràfols (38’) i Lleí Viles (39). I en Dones Èlit, l’Ampa Gil (42’), Tiina Uotila (49’) i Míriam Carretero (51’).

Un moment per mesurar la presència de bona part de l’orientació catalana en aquesta cursa fou durant l’entrega de premis. Abans dels premis de la cursa de La Virreina, la FCOC va entregar els diplomes de la temporada 2014 de Copa Catalana de CO a peu, Raids, Rogaine i també els de l’O’Pyrene a peu. Doncs bé. Gairebé tots els diplomats varen passar a recollir el guardó. Senyal que la cursa del Badalona-O va atraure el BO i millor de l’orientació del nostre país.

En quan a les inscripcions aconseguides, entre federats –la majoria- i les noves, la xifra de 450 corredors inscrits és molt interessant per començar la temporada. Finalment, els participants foren 400 perquè 51 consten amb una “no sortida”.

A vegades es diu que estem estancats o fins i tot que anem enrere (?). És aviat per treure’n conclusions. Sense oblidar que Tiana és àrea metropolitana i això vol dir proximitat a un gruix important de gent, crec que si tenim en compte que el COC va inscriure 60 corredors, Aligots 55, Vic 36, UPC 26,... aquest 2015 viurem curses de 500 i 600 inscrits. Segur! En aquests moments, per cert, ja hem superat la xifra de 600 federats!

Per acabar, l’esforç del BO s’ha plasmat amb la publicació dels resultats amb detall i amb rapidesa: el dia 3 hem tingut en pantalla les classificacions, parcials, winsplits i fotografies de la cursa. Chapeau!

David Farell i Garrigós - 3 de febrer de 2015