Notícies

CLINIC "Organització de curses d´Orientació" A VIC EL DISSABTE 17 DE GENER

👤David Farell i Garrigós Vice-president F.C.O.C 🕔09/01/2015

BenvOlguts i BenvOlgudes,

Ja fa uns anys que l'orientació catalana vol progressar. Per a fer créixer aquest esport a casa nostra i per a millorar en els aspectes tècnics i organitzatius, ens cal més preparació, o si més no una preparació continuada. Tot progressa, i avui dia podem combinar l'experiència de molts que ja fa temps que s'orienten amb les ganes del més novells. 
 
Per altra banda, molt sovint sentim allò de que faltaria que en parlessim més entre els orientadors, entre els clubs,... que si ens cal formació amb cursos de sportident, de cartografia, de traçadors... Que si la FCOC fa allò o deixa de fer això... etc.
 
En podrem parlar de tot plegat al clínic 'Organització de curses d'orientació' que es farà a VIC el proper dissabte 17 de gener, i que està coordinant en Lluís Ollora. 
 
Aprofitem que es fa al començar la temporada. El 2015 és un any farcit de curses (entre copa catalana, Opyrene,.. a peu, btt, raid, rogaines) i anirà molt bé que des dels clubs sapiguem bé la normativa i estratègies organitzatives. 
 
De moment ja ens hi hem apuntat més de 15. És gratuït i segur que serà profitós.
 
Per tant, animeu-vos!
 
Teniu de temps fins a les 23:00 del dilluns dia 12.
 
El link del formulari  d'inscripció és:
 
David Farell i Garrigós